PRIVATLEKTION STANDARD

IMG_0920

Varje privatlektion är 60 minuter lång och under denna timme fokuserar vi på det du vill utveckla inom agilityn. Det kan vara allt från slalom och kontaktfält till avancerade handlingsalternativ eller grundträning. En privatlektion är perfekt för dig som av någon anledning inte har möjlighet att gå kurs och du och din hund får garanterat 100% fokus från min sida. Varje privatlektion kostar 450kr/h.

PRIVATLEKTION PLUS+

 IMG_3449

Det här alternativet passar dig som vill ta din agility till nästa nivå! Varje lektion är 90 minuter lång och förutom 60 minuter fokus på agility lägger vi 30 minuter på att utveckla DIG som förare. Jag erbjuder en rörelseanlys och föreslår enkla, individanpassade övningar för att du ska bli en snabbare och effektivare förare. Varje lektion kostar 600kr 

BOKA LEKTION NEDAN

Lektionerna hålls i första hand på min bana i Fjärås, skriv gärna med dagar och tider som hade passat dig bäst i din bokning. Har du andra önskemål på var lektionen ska hållas skriver du det i meddelanderutan. 

 

  

 

 

 


 

Vid utebliven betalning för kurs och/eller privatlektion debiteras påminnelseavgift om 60kr plus dröjsmålsränta på 8% enl Svensk lagstiftning. Varje privatlektion ska avbokas inom 24 innan inbokad tid annars debiteras lektionen. 

Tips på hundhallar jag håller privatlektioner i under vintern!

Under vinterhalvåret håller jag alla kurser och privatlektioner inomhus. Nedan har jag sammanställt en lista på hundhallar i Göteborgsområdet där du kan boka en privatlektion för mig utan att behöva betala milersättning. Hallhyra tillkommer!

  • Göteborgs Hundarena
  • AgiliTeam, Landvetter
  • Anderssons Gård, Fjärås
  • Ale Hundträningshall
  • HallåHund, Hyssna

Det går självklart att boka in en privatlektion i någon annan hundhall, då kan milersättning tillkomma.