Extreme-Slalom

 


Overkligt!

Det händer absolut ingenting i hundvärlden just nu, vovvarna njuter av sommaren helt enkelt! Jag solar, badar och jobbar färdigt i skolan... Det är bara ca 11 skoldagar kvar för mig i grundskolan nu. Det är helt sjukt!

IMG_4042

Alla gamla vanor kommer bytas ut till nya i höst då jag börjar i gymnasiet. Jag kommer börja i basket igen, då vi äntligen fick ihop ett lag och jag kommer satsa mer på musiken. Jag kommer också byta ridgrupp för att hinna med allting och framförallt kommer jag träffa en massa nya människor! Samtidigt har jag ingen aning om hur allt ska hinnas med...

Allt känns helt overkligt! Klassen kommer splittras, alla kommer gå olika vägar. Jag har gått i samma klass som dessa människor i snart 10 år. Alla dessa underbara människor kommer bytas ut till x antal främlingar. Spännande och skrämmande på samma gång!


Sheltierace

Här kommer filmen från gårdagens träning!


Klassresa - Olofsbo

IMG_0687

Har haft det fantastiskt de tre senaste dagarna!

Älskade klass <3 Snart är det slut...


Skåne!

Idag är jag ledig, tack och lov för det! Då hinner jag äntligen blogga om min helg i Skåne...

Efter en lång fredag var det äntligen dags för tävling. Mamma väckte mig och syrran ungefär en timma innan vår första banvandring - det var dags för lagdebut! Alla gick runt odiskade, men tyvärr med ca 5-10 fel. Totalt slutade vi på en 6eplats!  De individuella loppen är väl inget att skryta om då jag slarvade och tappade fokus 2/3 lopp. Det andra loppet fick Jackson hjärnsläpp och fick för sig att ta en liten promenad bland publiken... *Suck*

Som ni kan se på filmen har Jackson jättebra fokus osv, men jag slarvar som in i h*****e... Något jag har jobbat med skitmycket under vintern, något som jag ska sluta med på tävling om vi vill ha några resultat! Om man nu bortser från mina slarvfel så är jag jättenöjd med Jackson, förutom hans lilla promenad bland publiken mitt i loppet.

Förövrigt en jättetrevlig helg i Skåne, med väldigt trevligt sällskap och trevlig stämmning på plan! Jag tyckte domarna gjorde en jättebra insats, speciellt när dem påpekade under varje banvandring att ''alla som rycker sina hundar i pälsen i starten åker ut direkt''. Skitbra! Det är inte trevligt att se hur vissa beter sig mot sina hundar när dom är för taggade, eller tar fel hinder osv. Äntligen säger dom ifrån!

Nu blir det till att packa väskan inför klassresan, och se ifall jag hinner klämma in ett slalom-pass med Jackson innan jag åker!


Trappar ner

Jag har lagt ner alldeles för mycket fokus på de svårare grejerna med Jackson på senaste. Vilket gör att han blir osäkrare på tävling, där det är mer ''lätta'' grejer som vi inte tränar så mycket på.

IMG_4030

Från och med nu lägger jag allt fokus på de enklare grejerna. För det första kommer jag lägga mer fokus på hinderträning. Säcken och däcket är värst, sedan ska vi också träna på grunderna som framåtsändande, distansträning, byten osv.  Vi måste också se till så att alla ''grund''byten sitter; framförbyten och bakombyten! 

Att ha det skrivet här gör det lättare att komma ihåg det...

 

 


Träning och vila

Igår var det bara lite träning som gällde, mest pga värmen.. Jag vill inte heller köra för mycket med dom så att de tröttnar eller eventuellt skadar sig. Nu är det vila från agilityn tills vidare, vill verkligen inte ''köra sönder'' de små!

Filmen från gårdagens träning!


Sommaren är här!

Termometern visar ca 20 grader, det är blå himmel och äntligen är allt grönt igen! Som jag har längtat bort från underställen, termobyxor, vantar, mössor osv. För att inte tala om att allting är grått, brunt och trist.

IMG_4025

Hundarna älskar det! Att få vara ute i solen och bara vara! Rulla sig i gräset och att ligga och steka i solen. Speciellt Jackson som kan ligga och sola i timmar! De andra söker ju sig till skugga efter ett tag, men inte Jackson!

IMG_4030

 

söndag
7
mars
Camilla

2021
Vecka 9

Blogghistorik

«maj 2012»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Tävling i Halmstad
Födelsedagsfirande & kursplanering
Friskförklarad, nytt jobb m.m.
Agilityträning + helgkurs!
VI ÄR KVALADE TILL SM 2017!
Med fokus på kontaktfält!
Nytt samarbete!
Årets första tävling, rehab m.m!
Ess rehabplan & film från gårdagens träning!
Årets sista träning!

Senast kommenterade
Vi ska flytta!
GOTLAND 2016
Landslagsuttagning 2016
Mål 2016
Ännu mer Running Contacts (+ film!)
Det värsta dygnet i mitt liv
Att sätta mål
Running Contacts: Uppdatering
KVALADE TILL AGILITY SM 2015!
Vikarie

Kategorier
agility
agilitybanor
allmänt
bilder
Blogglista
Ess
Ess kontaktfält
film
Filmserie - Ta hinder från ''fel'' håll.
frågestund
hemsidan
hundarna
Jackson
Jacksons kontaktfält
kurs
Kurser/Privatlektioner
Mål 2014
Mål 2015
Mål 2016
Oskar
Pepsi
Rosso
Running Contacts
SM 2015
SM 2016
SM 2017
Till salu
träning
tävling
Wazz

Arkiv
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars